Knop

Het VCB-Café


De VideoClub Borne heeft het initiatief genomen om een VCB-Café te starten. Hier kunnen niet VCB leden geheel vrijblijvend kennismaken met de Videoclub Borne.Vanaf 8 november 2021 start het VCB-Café. Wekelijks op de maandagmiddag van 14:00-16:00 uur in het Kulturhus van Borne, zaal B4. 


Onder het genot van een kopje koffie of thee (tegen betaling) kun je aan vrijwilligers van de VideoClub Borne vragen stellen over (Audio en) Video zaken die je bezighouden.

 


Bijvoorbeeld vragen over de bediening van apparatuur zoals camera’s en afspeel apparatuur. Ook kunnen de vrijwilligers vragen beantwoorden op het gebied van video montage software, zoals Magix, iMovie en FCPX of adviezen geven hoe je oude muziek en video opnames kunt digitaliseren. 

Het  VCB-Café is  de plek in Borne waar VCB-leden en niet VCB-leden samenkomen om te genieten van deze fantastische video hobby.

Voor nadere informatie kunt u mailen naar cafe@videoclubborne.nl of bellen met Fred Boender 06-37696978 of Hans Meulenbroek 06-50624327.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen en gebruiken van statistische data. Als je deze website gebruikt, accepteer je de cookies. Zie de Privacybeleid pagina voor meer informatie.